Heeft u een vraag?

contact

Stalen trappen en inox leuning, een prachtige combinatie
Metaalwerk op maat van uw project.

Trap- of terrasleuningen zijn dé afwerking die het geheel naar een hoger niveau brengen. Als specialist in metalen en inox leuningen op maat, leveren wij met Marteaux in Aarschot ook leuningen voor balkons, balustrades en andere metaalconstructies zoals terrassen af.

Diverse stijlen

Er zijn talloze stijlen voor trap- en terrasleuningen. De aantrekkingskracht van een mooie en goede leuning is de kracht om voor de juiste stijl te kiezen. Zo biedt inox veel meer opties inzake afwerking, en zijn de mogelijkheden bij metaal eerder eindeloos.

Combinatie met glas

Behalve de leuning op zich kan metaal of inox ook gecombineerd worden met andere materialen dan glas. Bij een betonnen of natuursteen trap kan perfect een metalen leuning worden toegevoegd, waarbij de zijkant in glas wordt afgewerkt. Hetzelfde geldt voor terrassen.

Contact

Alle ontwerpen van trap- en andere leuningen kunnen worden gemetalliseerd en bewerkt met poedercoating in de RAL-kleur die u wenst. Vraag uw gratis offerte, die ook op basis van een foto kan worden gemaakt, aan en laat uw prijs berekenen voor een stalen trap met inox leuning. In Aarschot en omstreken is Marteaux uw eerste aanspreekpunt.

Marteaux BVBA

Wingerstraat 64
3390 - Tielt-Winge


Tel.: 0475 64 54 47 0475 64 54 47
ronan.marteaux@skynet.be
BTW BE 0465.328.992

Waarom voor ons kiezen?

  • 30 jaar ervaring
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke constructies