• 30 jaar ervaring
  • Advies op maat

  • Vrijblijvende offerte
  • Unieke constructies

Contacteer ons !

Bel ons

Marteaux, uw metaalconstructie op maat regio Aarschot

Er wordt wel eens gezegd dat metaal een koel materiaal is zonder karakter of emotie. Net daarom willen we bij Marteaux regio Aarschot laten zien welke metaalconstructies we allemaal kunnen creëren. Ronan Marteaux heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector en wordt bijgestaan door zijn zoon.

Binnentrappen in metaal of combinatie met hout

In elk modern interieur zal een binnentrap van metaal of roestvrij staal (inox) zeer goed tot zijn recht komen. Door de sterkte kunnen er unieke constructies worden gerealiseerd die met andere materialen niet mogelijk zijn.

Buitentrappen

Een metalen buitentrap biedt tal van voordelen als oersterk en degelijk, maar geniet ook van een laag slijtingspercentage en een minimum aan onderhoud. Ideaal voor buiten.

Carport

Carports op maat met een metalen frame en geïsoleerde dakplaten, gelakt met poedercoating in de RAL-kleur die u wenst. Esthetisch en duurzaam.

Leuningen

Alle ontwerpen van trap- en andere leuningen kunnen worden gemetalliseerd en bewerkt met poedercoating in de RAL-kleur die u wenst. Offerte kan worden opgesteld op basis van een foto.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u gerust maar contact op.

Clikc+